VPREG’e Hoş geldiniz!

Bu önemli çalışmada yer aldığınız için teşekkür ederiz.

Gebeliğin vaskülite, vaskülit ve tedavisinin de gebeliğe nasıl etki ettiğinin anlaşılması, hastalar ve doktorlar için büyük bir ihtiyaçtır. Gebeliğiniz devam ederken sizin bu konudaki tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyoruz – size vaskülitinizin nasıl gittiği ile hangi ilaçları aldığınızla ve gebeliğinizin nasıl ilerlediği ile ilgili sorular soracağız. Gebeliğiniz bittiği zaman, nasıl sonuçlandığını bilmek istiyoruz. İlk önce kendiniz, vaskülitiniz ve önceki gebelikleriniz ile ilgili soruları yanıtlayacaksınız. Ardından bu gebeliğinizden 3 ay öncesi ile ilgili soruları yanıtlayacaksınız. Son olarak, gebe kaldığınız andan itibaren nasıl hissettiğiniz ile ilgili soruları yanıtlayacaksınız.

İlerleyen zamanlarda, o anda nasıl hissettiğiniz ile ilgili bir takım soruları cevaplamanız için bir e-posta alacaksınız.

Verdiğiniz cevaplar, vaskülitinizin, gebeliğinizin ve ilaç tedavinizin zaman içinde nasıl değiştiğini yansıtmaktadır. Bu soruları gebeliğiniz boyunca ve sonrasında birkaç kez cevaplayacaksınız.

VPREG TurkishConsent

  • MM slash DD slash YYYY
  • MM slash DD slash YYYY
Logo for Vasculitis Awareness Month (VAM), observed in May. The logo features bold letters 'VAM [may]' with the words 'Vasculitis Awareness Month' beneath, and a stylized circular symbol composed of overlapping white rings to the left.

Help us raise $100,000 to create more life-changing connections

Your donation funds the VF’s vision for the future

  • $25 welcomes new support group members
  • $50 shares vital educational resources
  • $100 connects patients with vasculitis experts
  • $250 brings our community together through events
  • $500 promotes awareness and early detection